[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 561: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 617: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
www.dodforum.gr - Πίνακας Ελέγχου Μέλους - Εγγραφή
  • Εγγραφή

  • www.dodforum.gr

www.dodforum.gr - Εγγραφή

Με την πρόσβαση στο (στο εξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “www.dodforum.gr”, “http://www.dodforum.gr”), δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το “www.dodforum.gr”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “www.dodforum.gr” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Η εγγραφή στο “www.dodforum.gr” είναι δωρεάν. Αφού αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής, επιλέγοντας ένα όνομα μέλους (username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Θα σας ζητηθεί επίσης η προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την πιστοποίηση της ηλεκτρονικής σας ταυτότητας. Το e-mail αυτό θα πρέπει να είναι έγκυρο, αφού σε αυτό θα σας σταλούν οδηγίες και ένας σύνδεσμος για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας ως μέλος.
Στο όνομα μέλους (username) απαγορεύεται η χρήση λέξεων με προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό, απειλητικό ή γενικότερα περιεχόμενο που προσβάλλει τα χρηστά ήθη. Απαγορεύεται επίσης η χρήση παραποιημένου ονόματος άλλου μέλους με σκοπό την προσβολή του με οποιονδήποτε τρόπο. Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί θα διαγράφονται αμέσως χωρίς προειδοποίηση.
Κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να διατηρεί έναν μόνο λογαριασμό. Σε περίπτωση που εντοπίζεται επιπλέον λογαριασμός κάποιου μέλους, θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.
Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την `υπογραφή` του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει. Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους 255 χαρακτήρες και μπορούν να περιέχουν links προς το προσωπικό σας site. Απαγορεύονται τα links σε εμπορικά sites, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών.
Μετά τη διαδικασία εγγραφής αν για οποιοδήποτε λόγο ένα μέλος επιθυμεί διαγραφή του λογαριασμού του μπορεί να στείλει σχετικό αίτημα στους διαχειριστές μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
Όλες οι δημοσιεύσεις που αποστέλλονται στο “www.dodforum.gr” θα πρέπει να είναι γραμμένες στην ελληνική γλώσσα και με ελληνικούς χαρακτήρες. Εξεζητημένοι όροι που δεν γράφονται στα ελληνικά, μπορούν να γραφτούν με λατινικούς χαρακτήρες. Τα greeklish απαγορεύονται και οι δημοσιεύσεις με greeklish θα διαγράφονται.
Τα μέλη οφείλουν να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους σεβόμενοι τις απόψεις των άλλων και μένοντας πάντα στο θέμα της κατηγορίας στην οποία δημοσιεύουν, είτε όταν ξεκινούν νέο θέμα είτε όταν απαντούν σε κάποιο.
Δεν επιτρέπεται η χρήση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ σε ολόκληρες δημοσιεύσεις ή ολόκληρες λέξεις. Αν κάποιο τμήμα κειμένου πρέπει να τονιστεί είναι διαθέσιμα τα αντίστοιχα bbcodes για να γίνει το κείμενο έντονο, πλάγιο, κτλ
Δεν επιτρέπεται η χρήση λέξεων η φράσεων με προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό, απειλητικό ή γενικότερα περιεχόμενο που προσβάλλει τα χρηστά ήθη. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος παρεκτρέπεται και προβαίνει σε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις πρέπει αμέσως να αναφέρετε το σχετικό θέμα/δημοσίευση στους Συντονιστές ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.
Απαγορεύεται η ανάρτηση υλικού (πχ. κείμενο, σύνδεσμοι, φωτογραφίες, video) που έχει χαρακτηριστεί παράνομο από την ισχύουσα νομοθεσία ή είναι ενάντια στα χρηστά ήθη καθώς και οποιαδήποτε προτροπή προς την διενέργεια παράνομων πράξεων. Τα συγκεκριμένα θέματα θα διαγράφονται αμέσως.
Απαγορεύονται οι διαφημίσεις και οποιαδήποτε μορφή spamming. Αν θέλετε να διαφημιστείτε στο “www.dodforum.gr” επικοινωνήστε με τους διαχειριστές.
Απαγορεύονται αυστηρά οι δημοσιεύσεις που σαν σκοπό έχουν την επίθεση προς κάποιο άλλο άτομο και την πρόκληση αντιδικιών. Οι αντιπαραθέσεις θα πρέπει να γίνονται πάντα σε κόσμιο και σοβαρό επίπεδο.
Απαγορεύεται η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων τρίτων (ονόματα, emails, τηλέφωνα, φωτογραφίες, κτλ). Τα συγκεκριμένα θέματα ή δημοσιεύσεις θα διαγράφονται αμέσως.
Τα μέλη φέρουν τη πλήρη ευθύνη για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους. Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων σύνδεσης (όνομα χρήστη - κωδικός) σε τρίτους. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού τους στο “www.dodforum.gr” πρέπει άμεσα να το αναφέρουν στους διαχειριστές. Το “www.dodforum.gr” δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκύψει από την αδυναμία των μελών να τηρήσουν αυτόν τον όρο.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το “www.dodforum.gr” σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις απόψεις που δημοσιεύουν τα μέλη.
Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του “www.dodforum.gr”
Το “www.dodforum.gr” και ο ιδιοκτήτης του δε φέρουν καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών / επισκεπτών.
Το “www.dodforum.gr” και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων και σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών του.
Οι επισκέπτες του “www.dodforum.gr” χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία και αναλαμβάνουν πλήρως τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.
Το “www.dodforum.gr” δεν φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για την διαγραφή, φθορά η αποτυχία αποθήκευσης αρχείων ή άλλου περιεχομένου το οποίο διατηρείται ή διακινείται μέσω οποιασδήποτε σελίδας ή υπηρεσίας του δικτυακού του τόπου.
Το “www.dodforum.gr” και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορεί να ελεγχθεί το περιεχόμενό τους, καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Αν εντοπίσετε τέτοιο υλικό σε δημοσίευση οφείλετε να το αναφέρετε στους διαχειριστές για να γίνει άμεσα διαγραφή.
Το “www.dodforum.gr” θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια να αφαιρούνται δημοσιεύσεις που κατά οποιονδήποτε τρόπο βλάπτουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και θα ανταποκρίνεται άμεσα σε αιτήματα για αφαίρεση σχετικών δημοσιεύσεων οι οποίες θα γνωστοποιούνται στους διαχειριστές.