• Ερωτευμένος με την κοπέλα του κολλητού...

  • Όσα θέματα αφορούν τις σχέσεις και τον έρωτα
Όσα θέματα αφορούν τις σχέσεις και τον έρωτα
 #305  από stelios332
 14 Αύγ 2016, 05:01
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο κολλητός μου με την κοπέλα του τα έχουν δύο χρόνια περίπου(Ας τους πούμε Γιάννη και Καίτη) . Με την Καίτη ήμασταν από πριν φίλοι. στον πρώτο χρόνο σχέσης τους δεν υπήρξε καμία έλξη προς την Καίτη. Τον τελευταίο καιρό όμως νιώθω ότι υπάρχει κάτι ανάμεσα μας, και αυτό γιατί έχει αρχίσει να μου αρέσει, αλλά και αυτή όποτε βρει ευκαιρία ή θα μου χαιδέψει τα μπράστα (είμαι λίγο γυμνασμένος) ή θα μου πιάνει τις πλάτες. Μία φορά βγαίνοντας από μία καφετέρια και ενώ ήταν ο Γιάννης μπροστά μας με την κοπέλα μου, μου έπιασε το χέρι όπως προχωρούσαμε :shock: ...
Γενικά ώρες ώρες και ο τρόπος που με κοιτάζει είναι λίγο περίεργος. Εγώ λιώνω για αυτήν αλλά ξέρω ότι δεν είναι σωστό. Θέλω κάτι να κάνω ώστε να μπορώ να την δω σαν φίλη ξανά, και οπωσδήποτε να μην γίνει κάτι με την Καίτη τελικά γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο στο φίλο μου.
 #374  από _Chrysa_
 29 Οκτ 2016, 05:19
Εννοείται ο φίλος πάνω από την "Καίτη" ! Κοπέλες σαν την "Καίτη" θα υπάρξουν πολλές, Ο "Γιάννης" όμως δε θα ξαναέρθει. Ακόμα αν η κοπέλα σε κάνει να νιώθεις άβολα της το δείχνεις και εν συνεχεία αν συνεχίσει μιλάς στον φίλο σου.